Підвищення якості підготовки фахівців з питань охорони праці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Аміачні холодильні установки є джерелом аварійних ситуацій техногенного характеру в харчовій промисловості.Для завчасного прогнозування можливих масштабів зараження аміаком, рівня руйнувань обладнання, будівель і споруд авторами розробляється план локалізації і ліквідації аварій. Ammonia refrigeration is the source of man-made emergencies in the food industry. For early prediction of the possible extent of contamination with ammonia, destruction of equipment, buildings authors developed a plan localization and liquidation of accidents.

Опис

Ключові слова

охорона праці, аміак, аварія, safety, ammonia, accident, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Стеланець, І. Ф. Підвищення якості підготовки фахівців з питань охорони праці / І. Ф. Степанець, О. П. Слободян, О. В. Матиящук // Нові технології навчання: Наук.-метод. зб. Спец. випуск. - К.: Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти, МОН України, 2009. - С. 149-150.