Підвищення ефективності функціонування підприємств хлібопекарської промисловості (на прикладі Черкаської області)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У дисертаційній роботі представлені теоретичні засади формування ефективності, обґрунтовано методичні основи оцінювання ефективності підприємств хлібопекарської промисловості. In the thesis theoretical foundations of efficiency formation are presented, methodical bases of the estimation of baking enterprises efficiency are substantiated.

Опис

Ключові слова

хлібопекарська промисловість, інтегровані структури, ефективність, інтеграція, baking industry, integrated structures, efficiency, integration, baking subcomplex, estimation, enterprise

Бібліографічний опис

Кравченко, О. В. Підвищення ефективності функціонування підприємств хлібопекарської промисловості (на прикладі Черкаської області) : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Кравченко Оксана Валеріївна ; НУХТ. - К., 2013. - 20 с.