Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/138
Title: Дослідження термічних та фізико хімічних властивостей пивних дріжджів
Authors: Якобчук, Роман Леонідович
Яровий, Володимир Леонідович
Keywords: пивні дріжджі
термічний аналіз
калориметрія
вільна волога
зв'язана волога
волога
beer yeast
thermal analysis
calorimetry
free moisture
connected moisture
moisture
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2006
Citation: Якобчук, Р. Л. Дослідження термічних та фізико-хімічних властивостей пивних дріжджів / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К., 2006. - № 18. - С. 52-53.
Abstract: Досліджено фізичні й теплофізичні характеристики пивних дріжджів, а також фізико-хімічні процеси, що відбуваються в них під час нагрівання і охолодження з метою визначання тепломасо-обмінних характеристик їх сушіння зі збереження властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.
It is investigated physical and thermal characteristics of beer yeast, and also physic-chemical processes which occur in them during heating and cooling with the purpose of definition heat-and-mass transfer characteristics their drying to preservation of properties of an initial product for further use as food additives.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/138
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf230.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.