Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13890
Title: Спосіб виробництва продуктів з яловичини (Патент на винахід № 37645)
Authors: Клименко, Михайло Миколайович
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Гапченко, Наталія Олегівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Шевченко, Юрій Сергійович
Keywords: соління
механічне оброблення
спосіб
подрібнення
salting
machining
way
shredding
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2001
Citation: Патент на винахід № 37645 А23L 1/052 Спосіб виробництва продуктів з яловичини / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гапченко Н. О., Гащук О. І., Шевченко Ю. С. ; заявник Український державний університет харчових технологій. - № 2000031802 ; заявл. 30.03.2000 ; опубл. 15.05.2001, Бюл. № 4.
Abstract: Розроблено спосіб виробництва продуктів з яловичини, який передбачає підготовку м’ясної сировини, подрібнення, соління, механічне оброблення, формування і термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії механічного оброблення додається екструзійна квасоля в кількості 2-4 % до маси основної сировини. Технічний результат: продукти з яловичини, виготовлені з використанням екструзійної квасолі можна віднести до продуктів харчування профілактичного призначення зі зменшеною калорійністю. A method of production of beef products , which includes the preparation of raw meat, grinding, salting, machining , forming and heat treatment , wherein in step extrusion machining is added to beans in an amount of 2-4% by weight of the main raw material . Technical result: beef products produced using extrusion beans can be attributed to food prophylactic with a reduced calorie.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13890
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR10.pdf2.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.