DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13931

Название: Осмотичний тиск та активність води у згущених молочних консервах з цукром і плодово-ягідними сиропами
Другие названия: Osmotic pressure and water activity in condensed milk canned with sugar and fruit - berry syrups
Авторы: Рябоконь, Наталія Валеріївна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Ryabokon, Natalia
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Ключевые слова: згущені молочні консерви з цукром
сгущенные молочные консервы с сахаром
canned condensed milk with sugar
плодово-ягідні сиропи
плодово-ягодные сиропы
fruit - barry syrups
осмотичний тиск
осмотическое давление
osmotic pressure
активність води
активность воды
water activity
температура замерзання
температура замерзания
freezing temperature
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2014
Издатель: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Рябоконь, Н. В. Осмотичний тиск та активність води у згущених молочних консервах з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : 3 міжнародна науково-технічна конференція, 25-26 березня 2014 р., м. Київ. — К.: НУХТ, 2014. – С. 88-89.
Краткий осмотр (реферат): Описано вплив активності води та осмотичного тиску на якість згущених молочних консервів з цукром. Наведено методику визначення осмотичного тиску через температури замерзання зразків молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами. Встановлено, що осмотичний тиск та активність води у розроблених продуктах рівні відповідним значенням у продуктах, що виготовлені за класичною технологією. Описано влияние активности воды и осмотического давления на качество сгущенных молочных консервов с сахаром. Приведена методика определения осмотического давления через температуры замерзания образцов молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными сиропами. Установлено, что осмотическое давление и активность воды в разработанных продуктах равны соответствующим значением в продуктах, изготовленных по классической технологии. Was describing the effect of water activity and osmotic pressure on the quality of canned condensed milk and sugar. The method of determining the osmotic pressure due to freezing of samples of canned milk with sugar and fruit and berry syrup. Established that the osmotic pressure and water activity in developed product level corresponding value in the products produced by classical technology.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13931
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2.pdf293,53 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback