Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13934
Название: Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing
Авторы: Babanov, Igor
Ключевые слова: heating stage
air conditioning
pulsation
опалення етап
пульсація
кондиціонер
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Babanov, I. G. Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing / I. G. Babanov // The second north and east european congress on food. May 26-29, 2013. - K.: NUFT, 2013. – P. 168.
Краткий осмотр (реферат): For the study of air distribution system we measured speed and temperature of air in smoke-steam environment of the supply and in the most characteristic points of the working zone of thermal cameras. The speed of air and smoke-steam environment movement is measured by thermoanemometr with digital data.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13934
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2013_NEEFood_Abstract.pdf1.24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.