DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2014 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13988

Название: Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей
Другие названия: Engineering : status, achievements and prospects of development meat, oil and fat and dairy industries
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: олієжирова галузь
молочна галузь
безпечність сировини
енергозберігаюче обладнання
масложировая отрасль
молочная отрасль
безопасность сырья
энергосберегающее оборудование
oil and fat industry
dairy industry
safety of materials
energy-saving equipment
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 25–26 березня 2014 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки. – К. : НУХТ, 2014. – 165 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього тех- нологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств. Рассмотрены проблемы развития и совершенствования существующих технологий мясной, масложировой и молочной отраслей в Украине и мире и создания новых подходов по оценке качества и безопасности сырья и продуктов отрасли на основе современных физико-химических методов, использование нетрадиционного сырья, новейшего тех- технологическую и энергосберегающего оборудования, повышения эффективности деятельностиности предприятий. The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and new approaches to assess the quality and safety of raw materials and products industry based on modern physical and chemical methods, the use of new raw material, advanced tech- tech and energy-saving equipment, increasing efficiency activities ness enterprises.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13988
Appears in Collections:2014

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2-ya.pdf3,3 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback