ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Національний стандарт відповідає ISO 5534:2004 IDF 4:2004 (E) Cheese and processed cheese — Determination of the total content (Reference method) (Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний
Уведено вперше.
Опис
Ключові слова
стандарт, кафедра технології цукру і підготовки води, standard, сир, визначення сухих речовин, плавлений сир, cheese and processed cheese, determination of the total content, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2007. – 6 с.