Розробка окостів курячих фаршированих гепатопротекторного спрямування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів. A recipe stuffed hams enriched with vitamins, macro and microelements by using broth, milk thistle sílybum mariаnum and oil, as well as broccoli, pine nuts.

Опис

Ключові слова

шрот, олія, напівфабрикати, розторопша плямиста, meal, oil, convenience foods, sílybum mariаnum, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Крижова, Ю. П. Розробка окостів курячих фаршированих гепатопротекторного спрямування / Ю. П. Крижова, О. О. Пархоменко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали ювілейної 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 430–432.