|
eNUFTIR >
Статті >
Статті >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14096
|
Название: | Удосконалення технології виробництва пивоварного солоду суміщеним способом при високих питомих навантаженнях зерна |
Другие названия: | Improvement of production technology combined method of brewing malt at high specific loads of grain |
Авторы: | Удодов, Сергій Олександрович Єroрова, Ірина Кузьмiвна Ємельянова, Ніна Олександрівна Домарецький, Віталій Афанасійович Кашурін, Олексій Миколайович Бережна, С. І. Виржанский, С. Ф. Udodov, Sergey Domareckij, Vitaliy Yemelyanova, Nina Vyrzhanskyy, S. Egorova, Irina Kashurin, Alexey Berezhna, S. |
Ключевые слова: | виробництво солоду суміщений спосіб високі питомі навантаження производство солода совмещенній способ высокие удельные нагрузки malt production combined method high specific loads кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Issue Date: | 1984 |
Библиографическое описание: | Совершенствование технологии производства пивоваренного солода совмещенным способом при высоких удельных нагрузках зерна / С. А. Удодов, В. А. Домарецкий, А. Н. Кашурин и др. // Пищевая проымшленность. — 1984. — № 2. — С. 43-44. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослідження суміщеного способу вироби
ництва солоду у високому шарі проводилися на
експериментальній установці Київського Півза
вода № 2, а також в промислових умовах на
Бердичівському солодовенном заводі. встановлено
оптимальна висота свежепроросшего солоду,
яка складає 1,5 м. Исследования совмещенного способа произ
водства солода в высоком слое проводились на
экспериментальной установке Киевского пивза
вода № 2, а'такж е в промышленных условиях на
Бердичевском солодовенном заводе. Установлена
оптимальная высота свежепроросшего солода,
которая составляет 1,5 м. Studies sovmeschennoho preferred method pro
vodstva malt HIGH sloe held on
эksperymentalnoy Installing the Kiev pyvza
water number 2, as well as in terms of promыshlennыh
Berdychevskom solodovennom plant. Installed
optymalnaya Height svezheprorossheho malt
kotoraja sostavljaet 1.5 m |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14096 |
Appears in Collections: | Статті
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|