Дослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтози
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено кінетику процесу ферментативного зцукрювання гідролізатів крохмалю у виробництві мальтозних сиропів. Встановлено залежність кінцевого глюкозного еквіваленту мальтозних сиропів від ступеня розріджування крохмалю.
The kinetics of the process of enzymatic saccharification of starch hydrolysates in the production of maltose syrups were studying. The dependence of the final glucose equivalent of maltose syrups on the degree of liquefaction of the starch.
Опис
Бібліографічний опис
Сабадаш, Н. І. Дослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтози / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Цукор України. – 2013. – № 7-8. – С. 47-50.