Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14164
Title: Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами
Other Titles: Maize extrusion with non-traditional raw components
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Євтушенко, Олег Олександрович
Почеп, Володимир Анатолійович
Улянич, Іван Федорович
Shapovalenko, Oleg
Yevtushenko, Oleg
Pochep, Vladimir
Ulyanych, Ivan
Почеп, Владимир Анатольевич
Keywords: екструзія
кукурудза
овочі
картопля
буряковий жом
виноградні вичавки
экструзия
кукуруза
овощи
картофель
свекольный жом
виноградные выжимки
extrusion
maize
vegetables
potatoes
beet pulp
residue
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2013
Citation: Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп, І. Ф. Улянич // Вісник Харківського національного технологічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – 2013. – № 135. – С. 429 – 434.
Abstract: В статті наведено інформацію про екструдування кукурудзи з нетрадиційними компонентами. Цими компонентами були картопля, буряковий жом і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на тиск в матриці. В статті є результати по екструдуванню сумішей та їх аналіз. В статье наведена информация об экструдировании ячменя и кукурузы с нетрадиционными компонентами. Этими компонентами были картофель, свекольный жом и виноградные выжимки. Исследовано влияние нетрадиционного сырья на давление в матрице. В статье есть результаты по экструдированию смесей и их анализ. In the article was produced information about barley and maize extrusion with non-traditional raw components. These components were potatoes, beet pulp and residue. It was researched influence non-traditional raw materials at pressure in a matrix. In the article was directed at results of extrusion compounds and its analysis.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14164
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16(2).pdf224.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.