Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено інформацію про екструдування кукурудзи з нетрадиційними компонентами. Цими компонентами були картопля, буряковий жом і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на тиск в матриці. В статті є результати по екструдуванню сумішей та їх аналіз.

Опис

Ключові слова

екструзія, кукурудза, овочі, картопля, буряковий жом, виноградні вичавки, экструзия, кукуруза, овощи, картофель, свекольный жом, виноградные выжимки, extrusion, maize, vegetables, potatoes, beet pulp, residue, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп, І. Ф. Улянич // Вісник Харківського національного технологічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – 2013. – № 135. – С. 429–434.

Зібрання