Пристрій для нашаровування ячмменю та вивантаження свіжопроросшого солоду з солодоростильного апарата (Патент № 24218)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пристрій для нашаровування ячменю та вивантаження свіжопророслого солоду з солодо- ростильного апарата, що містить рухому від елек­тродвигуна каретку, який відрізняється тим, що на каретці встановлено трапецеїдальний бункер та вздовж цієї ж каретки встановлені горизонталь­ний шнек та ножі. Пристрій за відрізняється тим, що ножі виконані у вигляді трикутника. Shoe nasharovuvannya barley unloading svizhoprorosloho malt with malt- rostylnoho device containing a moving electron from trodvyhuna carriage, characterized in that installed on the carriage trapezoidal hopper and along the same carriage mounted horizontal ing screw and knives. The apparatus of wherein Knives made ​​in the form of a triangle.

Опис

Ключові слова

ячмінь, солодоапророщення, солод, вивантаження, barley, malt increment, malt, unloading, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Патент 24218 UA, МПК(2006) С12С 1/00 Пристрій для нашаровування ячмменю та вивантаження свіжопроросшого солоду з солодоростильного апарата / Шевель М. А., Удодов С. О., Марцинкевич Л. В.; заявник Національний університет харчових технологий — № u200700683 ; заявл. 23.01.2007 ; опубл. 25.06.2007, Бюл. № 9, 2007 р.

Зібрання