DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14213

Название: Спосіб виготовлення пива (Патент № 14584)
Другие названия: Method of making beer (Patent № 14584)
Авторы: Ємельянова, Ніна Олександрівна
Удодов, Сергій Олександрович
Данилевська, Алла Вікторівна
Yemelyanova, Nina
Udodov, Sergey
Danilevska, Alla
Ключевые слова: пивоваріння
пиво
бродіння
цукор
сусло
пивоварение
брожение
сахар
brewing
beer
fermentation
sugar
mash
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1997
Библиографическое описание: Патент 14584 UA, С 12 С 9/00 Спосіб виготовлення пива / Ємельянова Н. О., Удодов С. О., Данилевська А. В.; заявник Національний університет харчових технологий — № 95010439 ; заявл. 31.01.95 ; опубл. 25.04.97, Бюл. № 2, 1997 р.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання пива , що включає розведення вихідної сировини водою , тепло ву обробку сусла , охолодження , бродіння ня і добрежівеніб , що відрізняється тим , що в якості вихідної сировини викорис зуют солодово -зернової екстракт , разведе ня сировини техноогіческой водою виробляють з доведенням масової частки су хих речовин в суслі до 10-18 %, потім сусло кип'ятять з хмелем з розрахунку вмісту гірких речовин 0,9-2,5 г на 1 дал гарячого сусла протягом 1,5-2,0 ч.  Спосіб за п.1, що відрізняється тим , що при приготуванні сусла викорис зуют 5-15 % цукру від маси сировини.  Спосіб за п.1, що відрізняється тим , що в якості вихідної сировини викорис зуется ячмінно - солодовий екстракт. Способ получения пива, включающий разведение исходного сырья водой, тепло­ вую обработку сусла, охлаждение, броже­ ние и добрэживениб, отличающийся тем, что в качестве исходного сырья исполь­ зуют солодово-зерновой экстракт, разведе­ ние сырья техноогической водой производят с доведением массовой доли су­ хих веществ в сусле до 10-18 %, затем сусло кипятят с хмелем из расчета содержания горьких веществ 0,9-2,5 г на 1 дал горячего сусла на протяжении 1,5-2,0 ч. Способ по п.1,отличающийся тем, что при приготовлении сусла исполь­ зуют 5-15 % сахара от массы сырья. Способ по п.1, отличающийся тем, что в качестве исходного сырья исполь­ зуется ячменно-солодовый экстракт. The method for producing beer , comprising breeding feedstock water , heat vuyu processing wort cooling, wander tion and dobrezhivenib characterized in that the feedstock used form a malt and grain extract dilution of raw water tehnoogicheskoy produce with bringing mass fraction su hih substances in the wort to 10-18 % , then must boiled with hops based content bitter substances 0.9-2.5 g per 1 gave hot wort for 1.5-2.0 hours  A method according to claim 1 , wherein that used in the preparation of wort form a 5-15 % by weight of sugar raw materials.  A method according to claim 1 , wherein in that the feedstock used forms a barley- malt extract .
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14213
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Untitled.FR112.pdf351,16 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback