Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14249
Title: Продлить хранение кондитерских изделий вполне возможно
Other Titles: Extend storage confectionery products quite possible
Authors: Дорохович, Антонелла Николаевна
Кохан (Гавва), Елена Александровна
Дорохович, Виктория Витальевна
Dorohovich, Antonella
Kokhan (Gavva), Elena
Dorohovich, Victoriya
Keywords: срок хранения
кондитерские изделия
доминирующий фактор
условия хранения
упаковка
строк зберігання
кондитерські вироби
домінуючий фактор
умови зберігання
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
storage life
confectionery products
dominant factor
conditions of storage
packing
Issue Date: 2012
Citation: Дорохович, А. Н. Продлить хранение кондитерских изделий вполне возможно / А. Н. Дорохович, Е. А. Гавва, В. В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. — № 1. — С. 14-17.
Abstract: В статье рассмотрены основные пути увеличения сроков хранения различных групп кондитерских изделий. Установлены доминирующие факторы, влияющие на изменение показателей качества изделий. Представлены разработки по увеличению сроков хранения кондитерской продукции. В статті розглянуті основні шляхи збільшення строків зберігання різних груп кондитерських виробів. Встановлені домінуючі фактори, що здійснюють вплив на зміну показників якості виробів. Наведені розробки по збільшенню строків зберігання кондитерської продукції. The article considers the main ways to increase the shelf life of different groups of confectionery. Established the dominant factors affecting the change of quality products. Presented development to increase the shelf life of confectionery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14249
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skoophkivv.pdf309.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.