Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorМанк, Валерій Веніамінович-
dc.contributor.authorГалімова, Валентина Михайлівна-
dc.contributor.authorСуровцев, І. В.-
dc.contributor.authorГалімов, С. К.-
dc.date.accessioned2014-05-08T06:50:44Z-
dc.date.available2014-05-08T06:50:44Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВизначення вмісту важких металів у олійно-жирових продуктах за допомогою аналізатора «М–ХА 1000-5» / О. П. Мельник, В. В. Манк, В. М. Галімова та ін. // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014. – К.: НУХТ, 2014. – С. 147-148.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14271-
dc.description.abstractРозглянуто визначення важких металів в олійно-жирових продуктах за допомогою аналізатора «М – ХА1000-5», принцип дії якого засновано на електрохімічному методі інверсійної хронопотенціометрії. Definition of heavy metals in the oil and fat products using the analyzer "M – ХA 1000-5", the principle of which is based on electrochemical stripping chronopotentiometry method.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectважкі металиuk_UA
dc.subjectметод інверсійної хронопотенціометріїuk_UA
dc.subjectолійно-жирові продуктиuk_UA
dc.subjectheavy metalsuk_UA
dc.subjectmethod of inversion chronopotentiometryuk_UA
dc.subjectoil and fat productsuk_UA
dc.subjectкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів-
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.titleВизначення вмісту важких металів у олійно-жирових продуктах за допомогою аналізатора «М–ХА 1000-5»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tmmofp.pdf123.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.