Influence particle size of emulsions on quality and stability of beverages
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Investigated samples of emulsions with different stabilizers (gum arabic, modified starch) , the size of 0,1-1,0 microns and about 1.0 microns. In determining the stability of the emulsion particle diameter determined by laser granulometry and placement on the stability of soft drink for 180 days, which was used emulsion.
Опис
Ключові слова
stability, emulsion, phase, homogenizer, стабільність, емульсія, фаза, гомогенізатор, стабильность, эмульсия, фаза, гомогенизатор, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Lugovska, O. Influence particle size of emulsions on quality and stability of beverages / O. Lugovska, V. Sidor // Ukrainian Journal of Food Science. – 2013. – Vol. 1, Issue 2. – Р. 171-174