Дослідження пивних дріжджів, які застосовують при зброджуванні у ЦКБА
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Сучасне виробництво, оснащене прогресивною технікою добивається, щоб при рентабельному використанні обладнання, процеси бродіння і доброджування проходили як можна швидше, отриманий продукт – пиво - був рекрасної якості. Для цього використовують різноманітні раси дріжджів. Нами досліджені раси 11, F -чеська, 8 а (М).
Modern production equipped with advanced technology tends to use the equipment at a cost-effective processes of fermentation and maturation took place as soon as possible, the resulting product - beer - was of excellent quality. For this purpose, various yeast races. We have studied the race 11, F-Czech, and 8 (M).
Опис
Ключові слова
дріжджі, процеси бродіння, екстракт, діацетил, пиво, yeast, processes, fermentation extract, diacetyl, beer, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Романова, З. М. Дослідження пивних дріжджів, які застосовують при зброджуванні у ЦКБА / З. М. Романова, В. Л. Прибильський, Ю. Дарменко // Харчова промисловість. - 2008. - № 6.- С. 59-61.