Спосіб приготування закуски із квасолі (патент на корисну модель №89243)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб приготування закуски з квасолі, що включає замочування і бланшування квасолі, подрібнення і пасерування в олії ріпчастої цибулі, моркви, подрібнення часнику, зелені кінзи, змішування перерахованих компонентів з червоним перцем, сіллю, фасування, закупорювання. Квасолю подрібнюють до однорідної маси, піддають шоковому заморожуванню, додатково змішують з очищеними подрібненими волоськими горіхами, зеленю петрушки, чорним меленим перцем, томатною пастою та додають консервант. Зберігають при температурі 2-4°С протягом 14-25 діб. Method of preparation of bean snacks, including soaking and blanching the beans, grinding and passerovanie oil onions, carrots, garlic, coriander, mixing the listed ingredients with red pepper, salt, filling, capping. Beans are ground to a homogeneous mass is subjected to shock freezer, further mixed with purified chopped walnuts, parsley, black pepper, tomato paste and added preservative. Stored at 2-4 ° C for 14-25 days.

Опис

Ключові слова

закуска, квасоля, волоські горіхи, шокове заморожування, томатна паста, appetizer, beans, nuts, shock freezing, tomato paste, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель №89243 UA МПК A23L 1/20 (2006.01), A23B 7/00 Спосіб приготування закуски із квасолі / Матко С. В., Мельник Л. М., Бессараб О. С; Власник: Національний університет харчових технологій ; заявл. 29.11.2013; опубл. 10.04.2014, Бюл. № 7.- 5с.

Зібрання