Спосіб приготування закуски із квасолі (патент на корисну модель №89243)
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Бессараб, Олександр Семенович
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб приготування закуски з квасолі, що включає замочування і бланшування квасолі, подрібнення і пасерування в олії ріпчастої цибулі, моркви, подрібнення часнику, зелені кінзи, змішування перерахованих компонентів з червоним перцем, сіллю, фасування, закупорювання. Квасолю подрібнюють до однорідної маси, піддають шоковому заморожуванню, додатково змішують з очищеними подрібненими волоськими горіхами, зеленю петрушки, чорним меленим перцем, томатною пастою та додають консервант. Зберігають при температурі 2-4°С протягом 14-25 діб.
Method of preparation of bean snacks, including soaking and blanching the beans, grinding and passerovanie oil onions, carrots, garlic, coriander, mixing the listed ingredients with red pepper, salt, filling, capping. Beans are ground to a homogeneous mass is subjected to shock freezer, further mixed with purified chopped walnuts, parsley, black pepper, tomato paste and added preservative. Stored at 2-4 ° C for 14-25 days.
Опис
Ключові слова
закуска, квасоля, волоські горіхи, шокове заморожування, томатна паста, appetizer, beans, nuts, shock freezing, tomato paste, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель №89243 UA МПК A23L 1/20 (2006.01), A23B 7/00 Спосіб приготування закуски із квасолі / Матко С. В., Мельник Л. М., Бессараб О. С; Власник: Національний університет харчових технологій ; заявл. 29.11.2013; опубл. 10.04.2014, Бюл. № 7.- 5с.