Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14395
Title: Математична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні
Other Titles: Mathematical model of Heat-mass transfer in the sugar bulk during long storage
Authors: Масліков, Максим Михайлович
Прядко, Микола Олексійович
Maslikov, Maxim
Pryadko, Nikolai
Keywords: модель
цукор
тепломасообмін
зберігання
сахар
тепломасообмен
хранение
model
sugar
heat-mass transfer
storage
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1998
Publisher: УкрІНТЕІ
Citation: Масліков, М. М. Математична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні / М. М. Масліков, М. О. Прядко // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – 1998. – № 1-2. – С. 43–44.
Abstract: Запропонована модель тепломасообміну у штабелі цукру-піску під час тривалого зберігання на базі нового потенціала вологопереносу. Предложена модель тепломассобмена в штабеле сахара-песка при длительном хранении на базе нового потенциала влагопереноса. Model of Heat-mass transfer in bulk of sugar is proposed. It based on the new mass-transfer potential.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14395
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EX_NOW_model.pdf32.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.