Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14397
Title: Technology of emulsion sauces using zucchini powder as stabilizer
Other Titles: Технологія емульсійних соусів з використанням порошка з цукіні в якості основи
Authors: Studzinska, Marina
Smirnova, Elizabeth
Niemirich, Oleksandra
Студзінська, Марина Олександрівна
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Keywords: sauces
emulsion
stabilizer
dressing
nutritional value
соуси
емульсія
основа
приправа
харчова цінність
соусы
эмульсия
пищевая ценность
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Smirnova, J. Technology of emulsion sauces using zucchini powder as stabilizer / J. Smirnova M. Studzinska, O. Nemirich // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, - 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 253-254.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14397
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf120.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.