Магнітне поле як ефективний фактор інтенсифікації ферментативних процесів
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати дослідження впливу постійного магнітного поля на зростання активності ферментів солоду в процесі затирання зернопродуктів у пивоварінні. Визначено оптимальні значення напруженості постійного магнітного поля і тривалості його дії для підвищення стабільності пивного сусла і покращання його якості. The results of the study of the effect of a constant magnetic field to increase the activity of enzymes in the malt mashing process in brewing grain products. The optimum value of the constant magnetic field intensity and the duration of its action to increase stability of beer wort and improve its quality.
Опис
Ключові слова
ферментати, гідроліз, магнітне поле, затирання, сусло, fermentaty, hydrolysis, magnetic field, mashing, wort, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Романова, З. М. Магнітне поле як ефективний фактор інтенсифікації ферментативних процесів / З. М. Романова, В. С. Зубченко, К. Огородник // Харчова промисловість. — 2007. — Вип. 5. — С. 24-26.