DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14440

Название: Factors of progressive development in food industry
Другие названия: Фактори прогресивного розвитку в харчовій промисловості
Авторы: Tymofeev, K.
Chala, Kateryna
Savchuk, Andriy
Тимофєєв, К. О.
Чала, Катерина Михайлівна
Савчук, Андрій Юрійович
Ключевые слова: development
solution
manufacture
розвиток
рішення
виробництво
развитие
решение
производство
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Tymofeev, K. Factors of progressive development in food industry / K. Tymofeev, A. Savchuk, K. Chala // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 10– 11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 304-305.
Краткий осмотр (реферат): Dynamics and regularities of development of the consumer’s food market continues to exert a strong influence on the growth and change of the product’s structure of the industry of food ingredients, raw materials, additives, assistive technology equipment, flavors and concentrates.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14440
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
6.pdf159,74 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback