Стабілізація спиртоутворюючої здатності дріжджів при зброджуванні сусла підвищеної концентрації

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив постійного магнітного поля крохмалевмісна сировина дріжджів Saccharomyces cerevisiae y-5010, які використовують при зброджуванні крохмалевмісної сировини. Визначено оптимальні значення та тривалість дії постійного магнітного поля для стабілізації спиртоутворюючої здатності дріжджів Saccharomyces cerevisiae y-5010 під час зброджування сусла підвищеної концентрації.
The investigation of influence of the constant magnetic field on alcohol-productive activity of Saccharomyces cerevisiae y-5010 yeasts, which are used in the fermentation of starch raw aterials, were carried out. The optimum values of the constant magnetic field and duration of its effect for stabilization of alcohol-productive activity of Saccharomyces cerevisiae y-5010 yeasts in the process of fermentation of raw materials of high concentration, were determined.

Опис

Ключові слова

дріжджі, yeast, магнітні поле, крохмалевмісна сировина, спиртоутворююча здатність, magnetic field, starch raw materials

Бібліографічний опис

Зубченко, В. С. Стабілізація спиртоутворюючої здатності дріжджів при зброджуванні сусла підвищеної концентрації / В. С. Зубченко, Л. В. Ткаченко, Н. В. Процан // Харчова промисловість. – 2011. – № 10. – С. 194-197.

Зібрання