Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516
Title: Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги
Other Titles: A new form of beet cossettes – the way to get and benefits
Authors: Мирончук, Валерій Григорович
Люлька, Олександр Миколайович
Адаменко, Андрій Прокопович
Mironchuk, Valeriy
Lulka, Alexander
Adamenko, Andriy
Keywords: бурякова стружка
бурякорізальні ножі
дифундування
різання
свекловичная стружка
свеклорезные ножи
дифундирование
измельчение
beet cossettes
beet cutting knives
diffusion
cutting
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Мирончук, В. Г. Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Міністерство освіти і науки України. – Одеса 2013. – Вип. 43, Т. 2. – С. 141-144.
Abstract: У статті запропонований спосіб отримання бурякової стружки нової трикутної форми, наведені основні переваги даної форми стружки та способу її отримання в порівнянні з ромбовидною (найпоширенішою на сьогодні в світі). В данной статье предложен способ получения свекловичной стружки новой треугольной формы, приведены основные преимущества данной формы и способа ее получения в сравнении с ромбовидной (наиболее распространённой на сегодня в мире). In this paper we offer a new method to get beet cossettes of triangle slicer. There are described the main advantages of this form of cossettes and the way how to obtain it in comparison with the ribbed surface (the most common today in the world).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf644.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.