Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516
Назва: Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги
Автори: Мирончук, Валерій Григорович
Люлька, Олександр Миколайович
Адаменко, Андрій Прокопович
Ключові слова: бурякова стружка
бурякорізальні ножі
дифундування
різання
свекловичная стружка
свеклорезные ножи
измельчение
beet cossettes
beet cutting knives
diffusion
cutting
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Мирончук, В. Г. Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Міністерство освіти і науки України. – Одеса 2013. – Вип. 43, Т. 2. – С. 141-144.
Короткий огляд (реферат): У статті запропонований спосіб отримання бурякової стружки нової трикутної форми, наведені основні переваги даної форми стружки та способу її отримання в порівнянні з ромбовидною (найпоширенішою на сьогодні в світі).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf644.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.