Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМирончук, Валерій Григорович-
dc.contributor.authorЛюлька, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorАдаменко, Андрій Прокопович-
dc.date.accessioned2014-05-26T11:55:30Z-
dc.date.available2014-05-26T11:55:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМирончук, В. Г. Нова форма бурякової стружки – спосіб отримання і переваги / В. Г. Мирончук, О. М. Люлька, А. П. Адаменко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Міністерство освіти і науки України. – Одеса 2013. – Вип. 43, Т. 2. – С. 141-144.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14516-
dc.description.abstractУ статті запропонований спосіб отримання бурякової стружки нової трикутної форми, наведені основні переваги даної форми стружки та способу її отримання в порівнянні з ромбовидною (найпоширенішою на сьогодні в світі).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectбурякова стружкаuk_UA
dc.subjectбурякорізальні ножіuk_UA
dc.subjectдифундуванняuk_UA
dc.subjectрізанняuk_UA
dc.subjectсвекловичная стружкаuk_UA
dc.subjectсвеклорезные ножиuk_UA
dc.subjectизмельчениеuk_UA
dc.subjectbeet cossettesuk_UA
dc.subjectbeet cutting knivesuk_UA
dc.subjectdiffusionuk_UA
dc.subjectcuttinguk_UA
dc.subjectкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування-
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.titleНова форма бурякової стружки – спосіб отримання і перевагиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf644.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.