Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14525
Назва: Спосіб отримання бурякової стружки (Патент на корисну модель №86656)
Інші назви: A method of producing beet cossettes (Patent for utility model number 86656)
Автори: Люлька, Олександр Миколайович
Адаменко, Андрій Прокопович
Адаменко, Павло Андрійович
Lulka, Alexander
Adamenko, Andriy
Adamenko, Pavlo
Ключові слова: бурякова стружка
бурякорізальні ножі
трикутна стружка
бурякорізка
свекловичная стружка
свеклорезные ножи
треугольная стружка
свеклорезка
beet cossettes
beet cutting knives
beet triangular cossettes
beet slicer
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Пат. 86656 Україна, МПК B02C18/00,A23N15/00. Спосіб отриманнябурякової стружки / А. П. Адаменко, П. А. Адаменко, О. М. Люлька. ; заявник і патентовласник Адаменко А. П., Адаменко П. А. – № u201307574; заявл. 10.06.2013 ; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1. – 2 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання бурякової стружки шляхом різання буряків ножами в бурякорізці, який відрізняється тим, що різання буряків виконується ножами з зигзагоподібною ріжучою частиною та ножами з прямолінійною ріжучою частиною, які послідовно чергуються в бурякорізці. Способ получения свекловичной стружки путем резки свеклы ножами в свеклорезке, отличающийся тем, что измельчение свеклы выполняется ножами с зигзагообразной режущей частью и ножами с прямолинейной режущей частью, последовательно чередуются в свеклорезке. A method for producing sugar beet cossettes by cutting the beets inside beet slicer, characterized bybeets are cut with knives with winding cutting edge (knives of keningsfeld type) and knives with flat cutting edge (flat knives), that are alternating in knive chassis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14525
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ua86656.PDF545 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.