Оптимальні параметри робочого органу тістомісильної машини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонована конструкція робочих органів тістомісильної машини для високоякісного перемішування і пластикації компонентів тіста по всьому об’єму робочої камери. Design of the working bodies of kneading machine for high-quality mixing and kneading the dough components throughout the volume of the working chamber.

Опис

Ключові слова

тістомісильна машина, робочий орган, лопаті, dough mixing machine, working body, blades, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Доломакін, Ю. Ю. Оптимальні параметри робочого органу тістомісильної машини / Ю. Ю. Доломакін, О. Т. Лісовенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К.: НУХТ, 2007. – Ч. ІІ. – С. 44.