Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14568
Title: Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу
Authors: Якобчук, Роман Леонідович
Яровий, Володимир Леонідович
Keywords: інерт
пивні дріжджі
inert
brewer's yeast
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2011
Citation: Якобчук, Р. Л. Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : всеукр. науково-практ. конф., 3-4 листопада 2011р. – Х.: ХДУХТ, 2011. – С. 109.
Abstract: Визначено залежність кінцевої температури теплоносія від параметрів процесу та її вплив на сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу. The dependence of the final coolant temperature on the parameters of the process and its effect on drying beer yeast in vibropsevdozridzhenomu layer of inert material.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14568
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.10.pdf66.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.