Кріогенні технології у харчовій промисловості
Вантажиться...
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто кріогенні технології, що використовують у харчовій промисловості. Наведено конструкції швидкоморозильних апаратів, їх переваги та недоліки, спосіб визначення витрати зрідженого азоту на заморожування харчових продуктів.
The design сryogenic freezers, their advantages and disadvantages, the method of determining the flow of liquid nitrogen to freeze food are explained.
Опис
Ключові слова
замороження, freezing, харчові продукти, кріорідини, food products, cryogenic liquids, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Масліков, М. М. Кріогенні технології у харчовій промисловості / М. М. Масліков // Холод М+Т. – 2006. - № 4.