Кріогенні технології у харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто кріогенні технології, що використовують у харчовій промисловості. Наведено конструкції швидкоморозильних апаратів, їх переваги та недоліки, спосіб визначення витрати зрідженого азоту на заморожування харчових продуктів. The design сryogenic freezers, their advantages and disadvantages, the method of determining the flow of liquid nitrogen to freeze food are explained.

Опис

Ключові слова

замороження, freezing, харчові продукти, кріорідини, food products, cryogenic liquids, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Масліков, М. М. Кріогенні технології у харчовій промисловості / М. М. Масліков // Холод М+Т. – 2006. - № 4.

Зібрання