Усихання харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто механізм, причини та наслідки всихання неупакованих харчових продуктів, фактори, що впливають на його інтенсівність. Наведено порядок розрахунку усушки та норми усушки для різних харчових продуктів. Розглянуті способи зменшення усушки у харчових технологіях. The mechanism, cause and effect of shrinkage of unpackaged foods, factors affecting its intensivity are considered. Shows the procedure for calculating shrinkage and shrinkage rate for different foods. Ways to reduce shrinkage in food technology considered.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, всихання, food products, shrinkage, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Масліков, М. М. Усихання харчових продуктів / М. М. Масліков // Холод. - 2006. - № 3.

Зібрання