Подовження свіжості хліба із пророслого зерна пшениці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження присвячені вивченню впливу різних видів додаткової сировини: патоки крохмальної, картопляної крупки, житнього солоду, кукурудзяного екстракту на тривалість зберігання свіжості хліба із пророслого зерна пшениці. За результатами досліджень розроблена оптимальна рецептура хлібобулочних виробів із цільного зерна пшениці з подовженим терміном зберігання. The research devoted to studying the effect of different kinds of additional material: corn syrup, potato grits, rye malt, corn extract on storage time fresh bread from sprouted wheat. The research developed an optimal formulation bakery whole grain wheat with extended shelf life.

Опис

Бібліографічний опис

Фалендиш, Н. О. Подовження свіжості хліба із пророслого зерна пшениці / Н. О. Фалендиш // Хранение и переработка зерна. – 2014. - № 2 (180). – С. 34-35.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в