DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14684

Название: Problems and research results of cooling processes of bakery products by vacuum evaporative way
Другие названия: Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів ваккумно випарним способом
Авторы: Kovalyov, Alexander
Dolomakin, Yuriy
Ковальов, Олександр Володимирович
Доломакін, Юрій Юрійович
Ключевые слова: cooling
vacuum
bakery products
охолодження
вакуум
хлібобулочні вироби
охлаждение
вакуум
хлебобулочные изделия
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Kovalev, O. Problems and research results of cooling processes of bakery products by vacuum evaporative way / O. V. Kovalev, Y. Y. Dolomakin // The second North and East European Congress on Food : book of Abstracts May 26-29, 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 167
Краткий осмотр (реферат): Вакуумно-випарне охолоджування здійснюється в результаті відбору теплоти від продукту при випаровуванні вологи з нього і є простим в регулюванні швидкості процесом. При вакуумно-випарному охолоджуванні пошкодження кристалами льоду структури пористих виробів неможливі із-за позитивних температур на весь період охолоджування. Вакуумно-испарительное охлаждение осуществляется в результате отбора теплоты от продукта при испарении влаги из него и является простым в регулировании скорости процессом. При вакуумно-испарительном охлаждении повреждения кристаллами льда структуры пористых изделий невозможны из-за положительных температур на весь период охлаждения. Vacuum evaporative cooling is carried out by selection of heat from the product by evaporation of moisture from it and simple to regulate the speed of the process. When vacuum evaporative cooling ice crystals damage the structure of porous products are impossible because of the positive temperature for the entire period of cooling.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14684
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3.pdf664,75 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback