Холодильне оброблення птиці та яєць
Вантажиться...
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Описані сучасні технології та обладнання для холодильного оброблення м’яса птиці. Наведені рекомендовані режими охолодження, заморожування та холодильного зберігання м’яса птиці, яєць, яйцепродуктів.
Modern technologies and equipment for refrigerating chicken are described. Recommendation about optimal regimes of cooling, freezing, refrigerated storage of chicken meat, eggs, egg-products are considered.
Опис
Ключові слова
птиця, chicken, яйця, меланж, охолодження, заморожування, зберігання, eggs, melange, cooling, freezing, storage, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Масліков, М. М. Холодильне оброблення птиці та яєць / М. М. Масліков // Холод М+Т. – 2007. – № 5.