Холодильне оброблення птиці та яєць

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Описані сучасні технології та обладнання для холодильного оброблення м’яса птиці. Наведені рекомендовані режими охолодження, заморожування та холодильного зберігання м’яса птиці, яєць, яйцепродуктів. Modern technologies and equipment for refrigerating chicken are described. Recommendation about optimal regimes of cooling, freezing, refrigerated storage of chicken meat, eggs, egg-products are considered.

Опис

Ключові слова

птиця, chicken, яйця, меланж, охолодження, заморожування, зберігання, eggs, melange, cooling, freezing, storage, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Масліков, М. М. Холодильне оброблення птиці та яєць / М. М. Масліков // Холод М+Т. – 2007. – № 5.

Зібрання