Investigation of conditions for production of hibiscus extracts
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Appropriate modes were established to produce water extracts of hibiscus, and their physical and chemical properties studied. The applicability of hibiscus extracts in ice cream production was confirmed.
Встановлено необхідні режими для отримання водних екстрактів із гібіскуса та досліджено їхні фізико-хімічні властивості. Доведено можливість використання екстрактів із гібіскуса у виробництві морозива.
Опис
Ключові слова
hibiscus extracts, anthocyanins, flavonoids, ice cream with vegetal extracts, екстракти гібіскуса, антиціани, флаваноїди, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Polischuk, G. E. Investigation in the field of intensification of mass transfer processes in vacuum pans / G. E. Polischuk, F. Pertsevy, D. Prasol // Risk and Efficiency in Economy Practice : proceedings of the 17th “George Baritiu” University Invernational Conference on control, development and applied informatics in business and economics, 24 November 2011, Brasov, Romania. – 2011. – Section 3. – P. 1–7.