Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14788
Title: Основні аспекти конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в ринкових умовах
Authors: Минко, Лілія Миколаївна
Keywords: ринкові умови
конкурентоспроможність
харчова промисловість
market conditions
competitiveness
food industry
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2009
Citation: Минко, Л. М. Основні аспекти конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в ринкових умовах / Л. М. Минко // Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах : V Міжнародна науково-практична конференція, 19-20 березня 2009 р. - К.: НУХТ, 2009. – С. 21
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14788
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf50.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.