DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14788

Название: Основні аспекти конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в ринкових умовах
Другие названия: Key aspects of the competitiveness of the food industry in market conditions
Авторы: Минко, Лілія Миколаївна
Minko, Lilia
Ключевые слова: ринкові умови
конкурентоспроможність
харчова промисловість
рыночные условия
пищевая промышленность
конкурентоспособность
market conditions
competitiveness
food industry
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Минко, Л. М. Основні аспекти конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в ринкових умовах / Л. М. Минко // Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах : V Міжнародна науково-практична конференція, 19-20 березня 2009 р. - К.: НУХТ, 2009. – С. 21
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14788
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
8.pdf50,98 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback