Дослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено мікробіологічні показники молочних сумішей, молочного і плодово-ягідного морозива на основних етапах технологічного процесу, що дало змогу виявити стадії найбільшого ризику бактеріального обсіменіння й попереднього оброблення рослинної сировини, наявність та активність окремих груп мікроорганізмів у сумішах і морозиві з підвищеним вмістом води. Investigated microbiological indicators of infant formula, milk, and fruit and berry ice cream on the main stages of the process, allowing us to identify the stage of greatest risk of bacterial contamination and pre-processing of plant material, the presence and activity of specific groups of microorganisms in mixtures and ice cream with a high water content.

Опис

Ключові слова

мікробіологічні показники, молочні суміші, морозиво, микробиологические показатели, молочные смеси, microbiological indicators, infant formula, ice cream, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Дослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозива / Г. Є. Поліщук, М. М. Антонюк, Л. М. Мацько, В. В. Мартич // Biotechnologia Acta. – 2013. – № 6. – С. 139-145.

Зібрання