Вплив каротиновмісної сировини на клейковинний комплекс пісочного тіста
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У роботі визначено оптимальні відсотки додавання пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісного наповнювача «Морквяний мед» до маси тіста.
Іn this paper, the optimum percentage addition of mashed raw carrots, mashed cooked carrots and filler containing carotene «Carrot Honey" to the mass of dough.
Опис
Ключові слова
пісочне печиво, shortbread, пюре сирої моркви, mashed raw carrots, каротиновмісний наповнювач, filler containing carotene, ресторанне господарство, restaurant management, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Задорожня, О. С. Вплив каротиновмісної сировини на клейковинний комплекс пісочного тіста / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 160–162.