Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1488
Title: Енергозбереження в бурякоцукровій галузі. Реальний стан та перспективи
Other Titles: Energy saving in sugar beets industry. The real situation and prospects
Authors: Філоненко, Віталій Миколайович
Прядко, Микола Олексійович
Filonenko, Vitaliy
Pryadko, Nikolai
Keywords: енергозбереження
энергосбережение
energy saving
вузли теплотехнологічної недосконалості
технічні рішення
узлы теплотехнологического несовершенства
технические решения
heat technological imperfections
first-priority tasks
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 2005
Citation: Філоненко, В. М. Енергозбереження в бурякоцукровій галузі. Реальний стан та перспективи / В. М. Філоненко, М. О. Прядко // Цукор України. - 2005. - № 5. - С. 35-38.
Abstract: В статті на базі проведеного теплоенергетичного аудиту 112 цукрових заводів України встановлено типові вузли теплотехнологічної недосконалості виробництва, що визначають надмірні витрати теплової енергії та палива на перероблення буряків, та сформовані першочергові завдання щодо їх ліквідації. В статье на базе проведенного теплоэнергетического аудита 112 сахарных заводов Украины установлены типичные узлы теплотехнологического несовершенства производства, определяющие чрезмерные затраты тепловой энергии и топлива на переработку свеклы, и предложены первоочередные задания на их ликвидацию. Article based on conducted heat energy audit of 112 sugar-beets Ukrainian plants. There are established the heat technological imperfections determining an excessive costs of heat energy and fuel consumption within beets processing. Essential first-priority tasks for their liquidation are offered there.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1488
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ENERGY SAVING IN SUGAR BEETS INDUSTRY_ THE REAL SITUATION AND PROSPECTS.pdf144.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.