Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14883
Title: Дослідження розроблення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з м'яса дикого кабана
Authors: Пешук, Людмила Василівна
Штик, Ірина Іванівна
Іванова, Тетяна Миколаївна
Іщенко, Віра Миколаївна
Keywords: мариновані напівфабрикати
м’ясо дикого кабана
технологія
technology
marinated semi-wild boar meat
кафедра харчової хімії
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Дослідження розроблення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з м'яса дикого кабана / Л. В. Пешук, І. І. Штик, Т. М. Іванова, В. Іщенко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції , 22-23 травня. - К. : НУХТ, 2014. – С. 76-78.
Abstract: В даній статті наведені дані про аналіз хімічного складу м’яса дикого кабана порівняно з різними породами свиней. Обгрунтовано технологічні параметри використання органічних та неорганічних кислот та природних джерел сировини, як складової частини маринаду в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів. This paper presents data on the analysis of the chemical composition of meat of wild boars in comparison with different breeds of pigs. Grounded process parameters using organic and inorganic acids and natural sources of raw materials, as part of the marinade in technology marinated meat products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14883
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf2.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.