Механічне оброблення м’яса в технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статті наведено науково обґрунтовано механічне оброблення м’яса, визначено параметри процесу масажування. Результати досліджень використано при розробленні технологічного регламенту виробництва шинкових виробів з використанням текстурованного квасолевого борошна. In this paper are scientifically justified machining meat, the parameters of the process of massaging. The research results were used in developing the technological requirements of production shynkovyh products using teksturovannoho bean flour.

Опис

Ключові слова

текстуроване борошно, реструктуровані шинкові вироби, м’ясні технології, restructured Ham products, meat technology, textured flour, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гащук, О. І. Механічне оброблення м’яса в технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна / О. І. Гащук // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2004. - № 3. – С. 59-61.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced