Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14942
Title: Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків
Authors: Філіпенко, Вікторія Валеріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: порошок із кабачків
бісквітний напівфабрикат
powder with zucchini
sponge cake mix
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Філіпенко, Вікторія. Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків / Вікторія Філіпенко, Оксана Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 79-81.
Abstract: Раціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical quality parameters.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14942
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdf180.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.