Дослідження впливу гідратації глюкози на її кристалізацію методами комп’ютерної хімії
Вантажиться...
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
конформація, електронна будова молекули, глюкоза, кристалізація, кафедра технології цукру і підготовки води, conformation, electronic structure of the molecule, glucose, crystallization
Бібліографічний опис
Грабовська, О. В. Дослідження впливу гідратації глюкози на її кристалізацію методами комп’ютерної хімії / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : тези ІХ Міжнародної науково-технічної конференції. - К. : НУХТ, 2005. – Ч. 1. - С. 19.