Властивості стабілізаційних систем на основі пектину

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено структурно-механічні властивості модельних стабілізаційних композицій пектин-крохмаль для використання у фруктових начинках коекструзійних виробів. The results of studies of structural and mechanical properties of model systems based on starch-pectin as stabilizing composition of fruit fillings for co-extrusion products are presented.

Опис

Ключові слова

пектин, крохмаль, структура, гідроколоїди, кафедра технології цукру і підготовки води, pectin, starch, structure, hydrocolloids, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Властивості стабілізаційних систем на основі пектину / О. В. Грабовська, О. В. Запотоцька, О. В. Лисий, В. Я. Пічкур // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 2. – С. 16-18

Зібрання