Дослідження структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектину
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Викладено результати досліджень структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектину. Проаналізовано стабілізаційні композиції пектин-крохмаль із структуроутворюючими властивостями для використання у фруктових начинках коекструзійних виробів.
The results of studies of structural and mechanical properties of model systems based on pectin are presented. Stabilizing composition pectin-starch for fruit filling of co-extrusion products and their structure properties was analyzed.
Опис
Ключові слова
пектин, крохмаль, структура, гідроколоїди, кафедра технології цукру і підготовки води, pectin, starch, structure, hydrocolloids, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Лисий, О. В. Дослідження структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектину / О. В. Лисий, О. В. Запотоцька, О. В. Грабовська // Ukrainian food journal. – 2012. – № 2. – С. 68-71