Сучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Поява технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів відноситься до 80-х років ХХ століття і пов'язана з виготовленням здобних хлібобулочних виробів. Зараз технологія швидкого заморожування набуває все більшого поширення, і її застосовують для приготування різних видів тіста: хліб, піца, здоба, листкові вироби, та ін.
The occurrence of fast freezing technology of frozen raw dough refers to the semi-80s of the twentieth century and is associated with the production of sweet baked goods. Now, fast freezing technology is becoming more common, and it is used to prepare various kinds of dough: bread, pizza, fancy bread, puff, etc.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, заморожені тістові напівфабрикати, технологія швидкого заморожування, baked goods, convenience foods, frozen raw dough, fast freezing technology, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сучасні підходи до технології виробництва хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів / Й. Роглєв, О. Шидловська, Т. Іщенко, В. Доценко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2011. — № 11-12 (11-12). — С. 7-12.

Зібрання