Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15009
Title: Квасолевий порошок - нетрадиційна сировина для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів
Authors: Богомаз, Юрій
Халікова, Есьма Фаїківна
Білик, Олена Анатоліївна
Keywords: тривалість зберігання хлібобулочних виробів
квасолевий порошок
нетрадиційна сировина
duration of storage of bakery products
bean powder
alternative raw materials
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Богомаз, Ю. Квасолевий порошок - нетрадиційна сировина для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів / Ю. Богомаз, Е. Халікова, О. Білик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 84-85.
Abstract: Для подовження терміну зберігання виробу необхідно підвищувати його початкову м'якість і обмежити її втрату внесенням додаткової сировини, що здатна поглинати та утримувати воду. Додання квасолі у пшеничне тісто підвищує його водопоглинальну здатність. To prolong the shelf life of the product is necessary to raise its original softness and limit its loss making additional material that is able to absorb and retain water. Adding beans to wheat dough increases its ability vodopohlynalnu.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15009
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47.pdf169.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.