Шляхи покращання якості соків та соковмісних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Знайдено нові технологічні рішення для підвищення якісних показників соків та соковмісних продуктів за рахунок заміни цукрового сиропу на цукор і натуральний морквяний сік.

Опис

Ключові слова

соки, соковмісні напої, морквяний сік, соки, сокосодержащие напитки, морковный сок, juices, juice drinks, carrot juice, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Левківська, Т. М. Шляхи покращання якості соків та соковмісних продуктів / Т. М. Левківська, Г. М. Бандуренко // Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання : тези доповіді на ІІI Всеукраїнській студентській науково-технічній конференції ТДТУ імені Івана Пулюя. – Тернопіль : ТДТУ, 2010. – С. 38.